Paperzine

Compacte papiercollectie voor Igepa

Info

Paperzine is een compacte papiercollectie bestaande uit een doos met deksel met daarin 2 x 28 papiersoorten.

Wat Paperzine tot een uniek hulpmiddel maakt, is het feit dat alle papiersoorten met dezelfde bedrukking zijn uitgevoerd. Zo is direct inzichtelijk wat een kleur, raster of een specifieke lijndikte op een bepaald papier betekent. De verschillende papieren zijn hierdoor uitstekend met elkaar te vergelijken. Om tint, oppervlak en opaciteit goed te kunnen beoordelen, zijn van alle varianten ook onbedrukte vellen toegevoegd. Hierop staan alleen de technische specificaties aangegeven. De twee sets worden bijeengehouden door een banderol waarop de inhoud is weergegeven.

Naast het ontwerp van de doos en de Paperzine bladen, deed ik ook de beeldselectie. De bijzondere foto’s zoals afgedrukt op de 28 bladen zijn gemaakt door Louise te Poele.

Productfotografie: Justina Nekrašaitė

 

Ons Huis (our home)

Compilation album

Info

Ons Huis (our home) is a luxuriously executed album, that can grow over time.
Every time the Hendrick de Keyser association opens a new Museum House, a new accompanying section appears that you can collect in the album.
On a map, you can mark which houses you have visited. With the bookmark, the timeline is always at hand. There is also a section that relates to your own living situation and your dreams with regard to housing. On the notepad you can write down memories, new insights and ideas. In the pouch, situated at the back of the album, you can store postcards, clippings, etc.
Ons Huis is available on the website of the Hendrick de Keyser association.

Product photography: Justina Nekrašaitė

Ons Huis

Verzamelalbum

Info

Ons Huis is een fraai uitgevoerd verzamelalbum dat kan groeien met de tijd.
Telkens als Vereniging Hendrick de Keyser een nieuw Museumhuis opent, verschijnt er een nieuw bijbehorend katern dat je in het album kunt bewaren. Op de landkaart kunt je markeren welke huizen je hebt bezocht. Met de boekenlegger is de tijdlijn altijd bij de hand. Ook is er een blad dat betrekking heeft op je eigen woonsituatie, je woonwensen en je dromen m.b.t. wonen. Op het notitieblok kun je herinneringen, nieuwe inzichten en ideeën kwijt. In de verzamelenvelop achterin kun je ansichtkaarten, knipsels etc. bewaren.
Ons Huis is verkrijgbaar op de site van de Vereniging Hendrick de Keyser.

Productfotografie: Justina Nekrašaitė

Pagina's